Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Leveransvillkor och köpvillkor när du beställer begravningsblommor

Fraktkostnad - leverans till kyrkan/kapellet ligger på 99kr över hela Sverige.

Lokala avvikelser i leveransavgiften kan ske på vissa orter då kyrkan ligger för långt bort från utförande butik. Om så skulle vara fallet kommer vi kontakta beställaren för att justera detta.

Viktig info angående lokala avvikelser:

På grund av den rådande situationen med Covid-19 så har detta drabbat även blomsterbranschen.

Utbudet av blommor från Holland är inte lika stort då många länder har stängt ner sina verksamheter och detta påverkar det utbud som våra florister är vana vid.

Vi ber er ha överseende och förståelse för detta och floristerna gör sitt yttersta för att göra likvärdiga produkter i färg och form.
 

Har ni frågor eller ändringar på beställd produkt kontakta oss här eller svara på orderbekräftelsen som skickats till er mejl.

Villkor för returer och återköp - vi behöver få reda på reklamationer och önskan om återköp inom fjorton (14) dagar efter levererad produkt för att kunna behandla ärendet då det är färskvaror vi levererar. Återbetalning vid makulerad order sker omgående och pengar sätts tillbaka på debiterat konto inom 1-3 dagar. Mejla oss på info@blommortillbegravning.se vid dessa ärenden.

Betalning - vi använder oss av Klarna Checkout - betalvillkor och Payson - betalvillkor.

Tid, datum, ort, kyrka/kapell
Tiden för leveransen sker alltid på det datum du valt, minst en timme innan begravningen börjar.
Begravningsblommorna levereras alltid direkt till kyrkan. I vissa kyrkor finns det speciella blomsterrum som blommorna lämnas i. I många kyrkor är det flera begravningar på en och samma dag, därför är det viktigt att du har uppgifter om vilket klockslag begravningen börjar.
Vissa större kyrkor har begravningar både i kyrkan och kapellet och en del kyrkor har flera olika kapell. Därför är det viktigt att ange både vilken kyrka och vilket kapell det är.

Senaste beställningstiden
Vi behöver ha in din beställning senast 24 timmar innan begravningen för att vi ska kunna få ut blommorna i tid.
Detta gäller även för band. Ett fåtal butiker i landet vill ha in beställningen 3 dagar i förväg för att kunna ordna begravningsband. Är du sent ute och vi inte kan ordna detta så får du reda på detta så snart som möjligt.

Färg och Form
Vi har försökt att arbeta med blommor som är vanliga i vårt dagliga sortiment. Dock så kan lokala avvikelser förekomma, men floristen ser alltid till att ta hänsyn till färg och form.
Vissa blommor såsom liljor, fresia, gladiolus mm är väldigt knoppiga då vi handlar hem dem. Därför är det bra att vara ute i god tid när du gör din beställning så vi har möjlighet att låta blommorna bli så fina som möjligt då det är dags att använda dem.

Handbuketter
Handbuketter levereras alltid tillsammans med begravningsdekorationen och vi märker alltid dessa paket med beställarens namn om inget annat framgår i ordern.

Fel i beställningen
Om vi misstänker något fel i din beställning så kontaktas du av oss omgående. Ibland vill vi dubbelkolla stavning av t ex namn.

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%.

Eventuella administrativa kostnader kan ingå i produktkostnaden eller leveransavgiften.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Integritets och säkerhetspolicy

Produkter

Handla

Information