Produkten har blivit tillagd i varukorgen

ALLMÄNNA VILLKOR

 

Fraktkostnaden för leverans direkt till kyrkan/kapellet ligger på 99kr i större delen av Sverige.

Vi kan för närvarande inte erbjuda leverans av begravningsblommor till utlandet.

 

Kontakt / kundtjänst

Vi finns tillgängliga måndag-fredag 09:00 – 18:00 och lördag 09:00 – 13:00.

Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär eller info@blommortillbegravning.se. Vi svarar så snart vi kan under våra öppettider.

 

Lokala avvikelser: Leveranser

Avvikelser på fraktavgiften kan förekomma på vissa orter om kyrkan ligger för långt bort från utförande butik för att täckas av ordinarie avgift. Du får då information om detta via mejl snarast möjligt efter lagd beställning med valmöjligheten att antingen lägga till mellanskillnaden eller få ordern annullerad och återbetald. Kontakta oss gärna om du vill verifiera budavgiften innan du lägger beställningen.

I vissa undantagsfall då kyrkan ligger långt från närmaste större ort finns det eventuellt ingen möjlighet till leverans alls. Istället kan blommorna endast avhämtas i närmast belägna butik. Även detta får du mejl om snarast möjligt, alternativt kan du kontakta oss innan för att verifiera möjligheterna.

 

Lokala avvikelser: Utbud

Vi har valt att arbeta med blommor som är vanliga i vårt dagliga sortiment. Dock så kan lokala avvikelser förekomma, men floristen ser alltid till att ta hänsyn till färg och form. Vissa blommor såsom liljor, fresia, gladiolus mm är väldigt knoppiga då vi handlar hem dem. Därför är det bra att vara ute i god tid när du gör din beställning så vi har möjlighet att låta blommorna bli så fina som möjligt då det är dags att använda dem. Beställningar som kommer in med mindre än 48 timmars varsel hanteras som floristens val utan vidare avisering. De följer dock färg och form i den mån det går med blommorna som finns i butiken.

 

Tid, datum, ort, kyrka/kapell

Leveransen sker alltid på det datum du valt, minst en timma innan begravningens början. Begravningsblommorna levereras alltid direkt till kyrkan. I vissa kyrkor finns det speciella blomsterrum som blommorna lämnas i. I många kyrkor är det flera begravningar på en och samma dag, därför är det viktigt att du har uppgifter om vilket klockslag begravningen börjar. Vissa större kyrkor har begravningar både i kyrkan och kapellet och en del kyrkor har flera olika kapell. Därför är det viktigt att ange både vilken kyrka och vilket kapell det gäller.

 

Stopptid för beställningar

Vi behöver få in din beställning senast 24 timmar innan begravningen för att vi ska kunna få ut blommorna i tid. Detta gäller även för band. Lokala avvikelser finns och vissa butiker behöver tre dagars varsel för att kunna skapa begravningsband. Är du sent ute och vi inte kan ordna detta så informeras du via mejl så snart som möjligt. Om du vill beställa med kort varsel så kontakta oss gärna via mejl först för att få information om vad som går att ordna.

 

Leveransuppgifter

Verifiera alltid alla uppgifter i din orderbekräftelse!

Det är beställarens ansvar att säkerställa att inkommen order innehåller korrekt och fullständig information. Om du ser dina egna uppgifter istället för, eller blandat med, leveransuppgifterna så är det din webbläsare som skrivit över den manuellt inlagda informationen. Kontakta oss snarast möjligt om du noterar några avvikelser i orderbekräftelsen. Ersättning utgår ej om orsaken till eventuella problem är inkorrekta och/eller ofullständiga uppgifter.

 

Storlekar

Höga dekorationer är 30-35 cm breda och 50-60 cm höga. Blommorna fokuseras på en sida av dekorationen. Låga runda dekorationer är 40-50 cm breda och 25-30 cm höga. Blommorna är rundbundna vilket innebär att dekorationen ser likadan ut från alla håll. Skillnaden mellan storlekarna Enkel, Standard och Elegant är fylligheten, dvs antalet blommor. Bilden på artikelsidan visas i mellanstorleken Standard om inget annat anges.

 

Handbuketter

Handbuketter levereras alltid tillsammans med begravningsdekorationen och märks med beställarens namn om inget annat framgår i ordern. Handbuketter är ett tillval och kan ej beställas utan en begravningsbukett/dekoration som huvudartikel.

 

Ångra köp

Vi behöver få in din begäran om att ångra köpet senast tre vardagar innan leveransdatum. Om beställningen inkluderar begravningsband så behöver vi verifiera med butiken innan vi kan annullera ordern då banden ofta skapas flera dagar i förväg.

 

Reklamationer

Om du inte är nöjd med den levererade artikeln eller av annan anledning vill reklamera din order så ber vi dig att kontakta oss via mejl snarast, men senast fem vardagar efter leveransdatumet. Vi behöver då ditt ordernummer, en utförlig beskrivning av anledningen till reklamationen, samt en bild på den levererade artikeln. Reklamationer besvaras inom fem arbetsdagar.

 

Återbetalning

Vid makulering eller delvis kreditering av en order hanteras återbetalningen omgående och är då tillbaka på debiterat konto inom 1-5 arbetsdagar.

 

Priser

Moms ingår i priset med f.n. 25%. Eventuella administrativa kostnader kan ingå i produktkostnaden eller leveransavgiften.

 

Betalning

Vi använder oss av Klarna checkout – betalvillkor och Payson – betalvillkor.

 

Integritets- och säkerhetspolicy

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). Läs mer: https://blommortillbegravning.se/info/integritets-och-sakerhetspolicy/
 

Produkter

Handla

Information